Witajcie:) Jestem tutaj nowa, jak sie pewnie domyslacie:) Na początek chciałam napisać parę słów o sobie:) Mam na imię Ola, mam 18 lat i jestem z Wisły. Interesuję się biologią i chemią, moim marzeniem, aczkolwiek mało realnym jest studiowanie medycyny.Uwielbiam słuchac muzyki. Mam nadzieję, że poznam tutaj wiele cudownych osób:D
_________________ Wszystko mogę w Tym, który mnie wzmacnia, w Chrystusie. Flp. 4,13
Wyznanie: inne protestanckie Pomógł: 2 razy Wiek: 16 Dołączył: 25 Maj 2009 Posty: 843 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-08-01, 00:23
Cześć
Dlaczego mało realne ;p? Wszystko mogę w Tym, który mnie wzmacnia O ile Pan nie ma innych planów wobec Twojej przyszłości to właśnie taki kierunek będziesz studiować.
_________________ Faktem jest, że jesteśmy wypełnieni Chrystusem.
Potrzebujemy jednak wiary, która to dla nas urzeczywistni, tak jak jak oczy urzeczywistniają nam kolory.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum