:/ ograniczona wiedza Katolików brak znajomości Biblii,i to się na was mści
Bo wiecie ze ST musi byc w zgodzie z NT a u was tak nie jest szkoda
_________________ Flp 4:8
8. W końcu, bracia, wszystko, co jest prawdziwe, co godne, co sprawiedliwe, co czyste, co miłe, co zasługuje na uznanie: jeśli jest jakąś cnotą i czynem chwalebnym - to stale rozważajcie!
Wyznanie: Katolik Pomogła: 27 razy Wiek: 60 Dołączyła: 31 Maj 2005 Posty: 8512 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-07-12, 20:34
Oj panie profesorze od Biblii, nie przemawia czasem przez ciebie zaślepienie, bo nie masz żadnych argumentów i odpowiadasz urąganiem.
Podobnie z zaśnięciem cię zatkało i sam nie wiesz co odpowiedzieć, to chyba ja katoliczka nie znająca się na Biblii wiem co nieco za dużo w stosunku do ciebie i nie pasuję do stereotypu katolika, który tu usilnie wszystkim wciskasz.
Człowiek, który argumentuje swe wywody stereotypami i epitetami, inteligencją jednak nie grzeszy.
Zaslepienie ?? podobno Tessa mówiła ze Wy jestescie zaslepieni a teraz ty mnie obrzuacasz zaślepieniem ??
powiem jedno
Z jakim przystajesz(Tessa) takim sie stajesz(zaslepionym)
_________________ Flp 4:8
8. W końcu, bracia, wszystko, co jest prawdziwe, co godne, co sprawiedliwe, co czyste, co miłe, co zasługuje na uznanie: jeśli jest jakąś cnotą i czynem chwalebnym - to stale rozważajcie!
Wyznanie: Katolik Pomogła: 27 razy Wiek: 60 Dołączyła: 31 Maj 2005 Posty: 8512 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-07-12, 21:06
Skoro stać cię tylko na kłótnie i przepychanki słowne, a nie na rzeczową dyskusję zamykam temat. Adzient wykazał się odpowiednią wiedzą i zbił wszystkie twoje argumenty. Ty nie odparłeś żadnego z nich sensownie. Ty nie potrafisz odpowiedzieć nawet na moje proste pytanie. To o czym mamy tu dyskutować? Mam czekać, aż przekopiujesz z broszurki kolejne zagadnienie?
Kto chce komuś coś udowodnić, to powinien zaznajomić się najpierw z jego stanowiskiem, a jest ono jak wół napisane i solidnie naukowo udowodnione przez Gudzowskiego już na pierwszej stronie tematu "Trójca Święta" w Pojęciach biblijnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum